Gabriela Firea, atacată de Nicușor Dan. 'Este un fals, ați venit pentru a dezinforma'

Florin Stavra, unul dintre susținătorii lui Nicușor Dan, a ridicat problema taxiurilor din București, spunând că de rezolvarea problemei ”pirateriei” depinde rezolvarea problemelor legate de trafic, ceea ce a dus la o discuție în contradictoriu, între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

”Susținătorul domnului președinte al partidului USB mi-a lăsat un manifest cu taxiurile din Ilfov care nu au voie să staționeze în București. Această problemă se va rezolva doar după ce consilierii vor avea voința să o rezolve. Vreau să spun că eu nu dețin nicio firmă de taxiuri, iar referirea la soțul meu, la orașul Voluntari - acolo nu s-au acordat mai multe licențe de taxi decât permite legea. Consider că este o lovitură sub centură, un atac grosolan” a spus Gabriela Firea la Antena 3.

”Am aici un raport al Consiliului Concurenței. Câte taxiuri au dreptul să fie autorizate în Voluntari? 149. Câte sunt? 373. 224 mai multe” a replicat Nicușor Dan.

”Nu este în regulă ce faceți. Vă rog să aduceți documentele corecte. Este un fals, ați venit pregătit pentru a dezinforma. Mâine voi demonstra că domnul Dan folosește informații false” a continuat Gabriela Firea.

”Este un raport al Consiliului Concurenței din 2013” a conchis Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel