Gabriela Firea, atac la PNL: Astăzi nu votăm la lucru, stăm în bănci, facem seppuku

Gabriela Firea, senatorul PSD de Ilfov, atacă dur parlamentarii liberali care au intrat de luni în grevă japoneză din cauza tărăgănării adoptării votului prin corespondență.

"Faptul ca parlamentarii PNL au ales calea unei greve de tip japonez pentru, spun ei, urgentarea adoptarii unei legi a votului prin corespondenta, arata cat se poate de limpede care sunt intentiile lor reale si cu cata seriozitate trateaza aceasta problema. Este cel putin ciudat, ca sa folosim un termen cat mai putin agresiv, sa renunti la presedintia unei comisii parlamentare cu exact acest obiect de activitate, practic cea mai buna parghie pentru atingerea obiectivului propus, dupa care sa faci un intreg tam-tam national ca vin alegerile si diaspora nu va putea sa voteze", afirmă senatorul PSD.

[citeste si]

"Realitatea este ca liberalii sunt prea putin interesati de posibilitatea romanilor de peste hotare de a vota, mai ales ca dupa ce si-au luat tara inapoi multi dintre acestia au inceput sa dea semne de maxima nervozitate fata de politica lucrului bine facut. Obiectivul lor este sa provoace cat mai multa agitatie in jurul acestui subiect si, ridicand tonul, sa creeze falsa impresie ca ei ar fi „za mazar end za fazar" ai votului prin corespondenta. Din pacate acest prunc are deja prea multe moase si din cearta acestora risca sa ramana cu cordonul ombilical netaiat.

Actionand in acest fel, parlamentarii PNL spera sa puncteze la capitolul imagine, iar punctele sa le transforme, la un moment dat, in capital electoral. Dupa cum decurg insa lucrurile, vazandu-i mari amatori de cultura nipona, cred ca de fapt se indreapta cu pasi repezi catre un harachiri in masa. Un harachiri politic, desigur!", mai precizează senatorul social-democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel