Gabriela Firea, apel către Crin Antonescu

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, pe care „îl roagă să ia atitudine faţă de comportamentul ruşinos şi limbajul inacceptabil al preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, care continuă campania de denigrare a senatorului PSD de Botoşani,  Doina Federovici”.

Gabriela Firea a comentat situația din Consiliul Județean Botoșani, unde președintele Florin Țurcanu și senatorul PSD, Doina Federovici, s-au atacat reciproc în repetate rânduri.

Iată declarația în care Gabriela Firea vorbește despre situația din CJ Botoșani:

Îl rog pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, să ia atitudine faţă de comportamentul ruşinos şi limbajul inacceptabil al preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, care continuă campania de denigrare a senatorului PSD de Botoşani, Doina Federovici.

Eu ştiu că dl Antonescu respectă femeile, are o fetiţă, este căsătorit chiar cu un om politic de succes şi, dacă nu a intervenit pentru a mă apăra pe mine, atunci când preşedintele CJ Ilfov îmi spunea că „mai bine aş sta acasă”, ar trebui să intervină măcar acum, când în mod evident Florin Ţurcanu a depăşit orice limită acceptabilă a dialogului public. Nu de alta, dar s-ar putea interpreta că acesta este modul de lucru al liberalilor din teritoriu, aceasta este strategia, iar cazurile apărute nu sunt doar incidente izolate, ci politica liberală însăşi.

Faptul că dl Ţurcanu nu are argumente profesionale şi alege doar sa jignească, spune mult atât despre caracterul, cât şi despre anvergura politică a acestuia. Mă întreb dacă prin astfel de mijloace umilitoare pentru orice partid, a reuşit să îşi impună fratele pe lista de europarlamentari ai PNL. Ştim foarte bine că un singur om politic a câştigat, semănând vrajbă în jurul său, iar acum părăseşte scena cu o încredere infimă, în ochii electoratului.

Cei care îl imită, ca limbaj şi comportament, nu pot decât să se aştepte la aceeaşi evoluţie în politică, pentru că românii vor soluţii şi oameni capabili care să le aplice, nu personaje certate cu regulile de bun simţ şi autocenzura, atribute ale oricărui politician european.

Dl. Ţurcanu mai are o singură şansă de a se reabilita. Să-şi ceară scuze  doamnei senator Doina Federovici şi să retracteze toate calomniile adresate.

Solicit, pe această cale, şi Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării să se autosesizeze şi să ia măsurile cuvenite”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel