Gabriela Firea-Alina Gorghiu. Firea răspunde atacurilor lui Gorghiu, făcute la interviul DCNEWS

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Invitata de miercuri la interviul DC NEWS transmis live a fost copreşedinta PNL, Alina Gorghiu, care a desfiinţat Guvernul Ponta. Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a reacţionat.

'Am văzut astăzi atacul doamnei Alina Gorghiu la adresa Guvernului, în special referirea la angajamentele privind crearea de noi locuri de muncă. Este extrem de trist pentru mine să constat că doamna Gorghiu și PNL au îmbrățișat minciuna, pentru a da satisfacție celor din PDL, față de care par din ce în ce mai supuși. O invit pe doamna Gorghiu să se uite în programul de guvernare, care este în esență cel elaborat împreună, în 2012. Dacă de la PDL mă aștept să mintă, de la cei din vechiul PNL am pretenția să își asume măcar angajamentele la care au participat. Dacă ar cititi cu atenție programul de guvernare, elaborat împreună, inclusiv cu miniștrii pe care i-a susținut în guvern, inclusiv la muncă, PNL și-ar aminti că am propus crearea a 1 milion de locuri de muncă în 8 ani, nu în 4. Dincolo de programul de guvernare, o invit însă pe doamna Gorghiu și pe cei din PNL, mai ales din vechiul PNL, să se documenteze. Suntem în 2015, nu în 2013, iar de la preluarea guvernării, în 2012, s-au creat în fiecare an peste 100.000 de noi locuri de muncă. Sunt peste 150.000 de noi contracte de muncă doar anul trecut. În plus, conform INS, rata șomajului a ajuns la minimul ultimilor 5 ani - 6,4%! Numărul șomerilor, estimat pentru luna decembrie 2014, este de 604 mii de persoane, în scădere atât față de luna precedentă, cât și față de aceeași lună din anul 2013. Subliniez și faptul că, în trimestrul III 2014, rata de ocupare a populației în vârstă de 20-64 ani a fost de 67,2%, în creștere față de trimestrele anterioare' răspunde Gabriela Firea atacurilor Alinei Gorghiu, lansate la interviul acordat miercuri DC NEWS.

Alina Gorghiu: Nu vom inventa roata prin programul de guvernare

Purtătoarea de cuvânt a PSD a adăugat: 'Acest Guvern are ca prioritate crearea de locuri de muncă și a luat măsuri foarte clare, recunoscute în acest sens. Eu îi invit pe cei din PNL să renunțe la declarațiile politicianiste, puternic încărcate de minciună, și să participe la dialogul din Parlament, pentru a impune cât mai rapid acele politici și legi necesare pentru România'. 

Alina Gorghiu: Nu vom inventa roata prin programul de guvernare - See more at: http://www.dcnews.ro/alina-gorghiu-nu-vom-inventa-roata-prin-programul-de-guvernare_466551.html#sthash.wgcgpLuD.dpuf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel