Gabriela Firea a pus gând rău asfaltatorilor

Destul cu lucrările de mântuială pe cheltuiala și timpul bucureștenilor. Ca primar voi renegocia la sânge contractele cu firmele care asfaltează şi voi impune condiţii drastice de penalizare în cazul nereabilitării străzilor în timp scurt, spune Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Şoferii din Bucureşti au numărat peste 1200 de gropi pe străzile din Capitală. Din 450 de intersecţii, 270 sunt echipate cu senzori, 170 sunt conectate la sistemul integrat pentru monitorizarea traficului şi doar 120 sunt funcţionale.

Soluţii există, dar pentru asta este nevoie de un primar puternic care să nu cedeze. Ca primar voi renegocia la sânge contractele cu firmele care asfaltează şi voi impune condiţii drastice de penalizare în cazul nereabilitării străzilor în timp scurt.

În primul an de mandat, voi dota flota de autobuze cu sistemul necesar pentru a solicita prioritate în intersecţii, voi extinde sistemul de monitorizare al traficului şi voi aduce personal calificat în centrul de comandă, precizează Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel