Gabriela Firea: Afirmația lui Calimente că aș fi înțeleasă cu Băsescu este o mârșăvie !

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, i-a dat o replică dură lui Mihăiță Calimente.

„Invitat în general pe post de decor viu la diverse emisiuni de televiziune, dl Calimente Mihăiță iese din când în când în evidență, dar nu prin profunzimea analizelor sale sau prin argumente pertinente, ci prin comportament agresiv față de moderatori sau de invitați. Sunt deja de notorietate cazurile în care a fost pur și simplu dat afară din platou pentru modul incalificabil în care s-a comportat.

Ultima sa ispravă de acest gen este 'scenariul exploziv' — ca să citez modul bombastic în care a fost preluat de presă — pe care l-a lansat la România TV, potrivit căruia plângerea penală pe care am făcut-o la adresa lui Traian Băsescu pentru amenințare și șantaj n-ar fi de fapt decât o modalitate de a-l ajuta pe fostul președinte să revină în atenția opiniei publice și în viața politică.

Dincolo de faptul că argumentul invocat, respectiv o declarație a soțului meu de apreciere la adresa comandantului de cursă lungă Băsescu, nu are nicio legătură cu dosarul în cauză, afirmația dlui Calimente nu are nicio susținere logică. Dacă aș fi fost înțeleasă cu Traian Băsescu, sau influențată de soțul meu, aș fi avut ocazia să-mi retrag plângerea, sau să nu mă prezint la Parchet pentru audieri. Nu am făcut așa ceva, ba mai mult, am stăruit în două rânduri în plângerea pe care am făcut-o, asumându-mi riscul de a mă expune grobianismului fostului președinte și al acoliților săi, care au continuat să mă calomnieze în modul cel mai josnic.

Îmi este suficient faptul că trebuie să-mi apăr demnitatea umană și de senator al României față de atacurile și amenințările lui Traian Băsescu, nu cred că este normal să suport și atacuri mârșave precum cel al dlui Calimente, venite din partea unor adversari politici cărora câștigurile pe termen scurt le-au anihilat orice urmă de rațiune. Îi cer așadar cu fermitate dlui deputat Calimente să retracteze grabnic afirmațiile defăimătoare și sper ca măcar în ceasul al doisprezecelea liderii liberali să înțeleagă faptul că și în politică există limite”, a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel