Gabriel Oprea, UNPR: PSD nu are o variantă mai bună decât Victor Ponta

Gabriel Oprea, ministru de Interne și lider al UNPR, a explicat la B1 TV, în cadrul emisiunii "Lumini și umbre" unde a fost invitat, de ce îl sprijină pe "Victor Ponta și doar pe Victor Ponta".

UNPR militează, încă de la înființare, pentru stabilitate politică și economică în România, sprijinând întotdeauna guvernul din care face parte și pe președintele țării, indiferent cum îl cheamă, a precizat vicepremierul Gabriel Oprea, întrebat în legătură cu declarațiile recente potrivit cărora UNPR îl susține pe Victor Ponta, dar și pe Klaus Iohannis.

Cât despre actualul Executiv, ministrul de Interne a subliniat că "în mod special", îl sprijină pe "Victor Ponta și doar pe Victor Ponta, primul ministru al României și președintele PSD".

În privința președintelui, Oprea a precizat: "Îl sprijin, cu tot respectul, pe domnul președinte Klaus Iohannis", dacă este vorba despre "proiectele de securitate naţională".

Întrebat dacă are un parteneriat politic cu PSD sau cu Victor Ponta, vicepremierul a precizat: "Politic nu putem vorbi decât despre faptul că avem un parteneriat cu PSD, o alianţă. Pe de altă parte, nu pot să nu spun, să nu fiu cinstit că pentru mine este important Victor Ponta".

"Am încredere în Victor Ponta ca prim ministru al României şi ca preşedinte al Partidului Social Democrat", a spus Oprea, mărturisind că nu crede "că PSD are în momentul de faţă o alta variantă, mai bună decât Victor Ponta.

"Cunosc bine acest partid, am făcut şi eu parte din el. Cred că prezentul şi viitorul apropiat este legat de Victor Ponta, şeful PSD-ului", a conchis ministrul Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel