Gabriel Oprea anunță cum va vota UNPR la moțiunea de cenzură a PNL

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, că progresiștii întotdeauna au susținut guvernul din care au făcut parte și a apreciat că actuala majoritate nu are, în opinia sa, "vreo problemă" cu moțiunea de cenzură pe care PNL a anunțat că va depune pe 5 iunie.

 
 

"Precizez că UNPR este parte a actualei majorități guvernamentale. Este și rămâne parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru România. Îl susținem pe premierul Ponta și susținem parteneriatul corect pe care îl avem cu președintele Klaus Iohannis. Suntem oameni serioși. (...) Întotdeauna am sprijinit guvernele din care am făcut parte. E o problemă de bun simț până la urmă. Noi am creat, în mod indubitabil, stabilitatea economică și politică de care România a avut nevoie mai ales într-o conjunctură economică complicată sau în actualul context de securitate, cu ce se întâmplă în regiune. În momentul de față, România generează stabilitate și securitate în regiune. Deci, nu cred că actuala majoritate are vreo problemă cu moțiunea de cenzură din 5 iunie", a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, sâmbătă, la Pitești, data și tema moțiunii de cenzură ce va fi depusă de PNL: 5 iunie, Votul prin corespondență.

Mihai Voicu, despre consultările PNL cu UDMR privind moțiunea de cenzură: În câteva zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel