Gabriel Cotabiță, în stare de inconștiență. A fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca

Gabriel Cotabiță a fost dus de urgență la spital. El ar fi făcut un stop cardio-respirator. 

UPDATE: Gabriel Cotabiță este în aceste moment pe masa de operație. Fetele sale sunt la Spitalul Florească. 

UPDATE: "A fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru evaluare. Este stabil, dar va fi internat la cardiologie, probabil la Terapie Intensivă. Starea sa este extrem de critică. Nu este conştient, necesită suport ventilator. Se poate întâmpla orice. Trebuie să stabilim cauza care a dus la stopul cardio-respirator. Din câte înţeleg, avea antecedente cardiace, se pare că era suferind cu inima. Era un medic la faţa locului care a iniţiat primele măsuri de prim ajutor. E greu de spus cât a stat în stop cardiac. De la apel până la sosirea echipelor noastre a trecut sub 10 minute", a spus doctorul Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca şi coordonator SMURD, potrivit România TV. 

UPDATE: Potrivit informațiilor DCNEWS obținute din Spitalul Floreasca, Gabriel Cotabiță încă este supus manevrelor de resuscitare în aceste momente, iar medicii urmează să constate dacă inima își va relua activitatea. 

Angajații unui hotel de lux din București au sunat la 112 și au cerut o ambulanță pentru Gabriel Cotabiță, care era în stare de inconștiență. Solistul s-ar fi aflat în sala de sport a hotelului și a căzut lângă aparatul la care făcea exerciții. 

La hotelul de lux unde se afla Gabriel Cotabiță era și un medic, care l-a resuscitat până la sosirea ambulanței. Gabriel Cotabiță a fost resuscitat și de medicii de pe ambulanță 20 de minute și a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală.

El ar fi în stare critică și ar respira cu ajutorul aparatelor, potrivit informațiilor transmise de Antena 3. Solistul ar mai fi avut probleme cu inima, ar fi făcut două preinfarcturi. 

Revenim cu amănunte 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel