Gabi Firea, replică pentru Klaus iohannis, după interviul oferit Reuters

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a reacționat, miercuri, într-un comunicat de presă, după ce președintele ales Klaus Iohannis a afirmat în interviul pentru Reuters că o schimbare a majorității parlamentare e posibilă în următoarele săptămâni sau luni.

Gabriela Firea, l-a comparat pe președintele ales Klaus Iohannis cu un "analist politic debutant", precizând, în cadrul documentului citat, că așteaptă "planuri de președinte al tuturor românilor, nu comentarii de analist politic debutant".

"Majoritatea parlamentară este solidă, așa cum se poate constata. Iar schimbarea se poate face doar prin măsuri constituționale, nu în alte moduri, și nu prin declarații la tv", a mai declarat Gabriela Firea, potrivit hotnews.ro.

Reacția purtătorului de cuvânt al PSD survine după ce președintele ales Klaus Iohannis, într-un interviu acordat marți pentru Reuters, a vorbit despre schimbările ce vor avea loc în ROmânia la nivel guvernamental.

Potrivit acestuia, numeroși parlamentari ar putea părăsi coaliția condusă de premierul Victor Ponta în săptămânile ce urmează, astfel încât Executivul actual să poata fi înlăturat anul viitor.

"Toți vor să fie de partea câștigătorilor. Așadar, este posibil ca în următoarele săptămâni sau luni să vedem schimbări în Parlament. Este posibil ca, pe parcursul anului 2015, să aveam acest transfer, care se va traduce într-o majoritate a PNL și care ar urma să fie folosit pentru schimbarea Guvernului", a precizat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel