Gabi Firea, PSD, critici dure după protestul deputaților PNL: Gestul este jignitor pentru toți românii

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Gabriela Firea, a reacționat dur după ce mai mulți parlamentari PNL au purtat, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, bonuri fiscale în piept, apreciind   că "gestul lor este jignitor pentru toți românii și pentru toate firmele care își plătesc taxele în mod corect".

Câțiva deputaţii PNL, între care și Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al grupului PNL din Camera Deputaților, şi-au pus, miercuri, în piept bonuri fiscale pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de refuzul premierului Victor Ponta de acum două zile de a răspunde întrebărilor unor jurnaliști, motivând că dă explicaţii doar reporterilor ai căror patroni îşi plătesc taxele şi impozitele.

Protest PNL, în Camera Deputaților. Valeriu Zgonea, iritat de ce făcea Cristina Pocora

Ulterior, senatorul PSD Gabriela Firea a reacționat, susținând, în cadrul unei declarații de presă, că evenimentul din plenul Camerei este "fără precedent care, din păcate, nu este o glumă de 1 aprilie. Un întreg grup parlamentar, cel al noului PDL, a decis să își asume, pe față, reprezentarea în Parlament a celor care fac evaziune fiscală și fură din buzunarul tuturor românilor", potrivit Digi 24.

În opinia senatoarei social-democrate, "o astfel de atitudine este scandaloasă și invită practic la nerespectarea legii", apreciind că "gestul făcut de doamna Pocora și deputații din noul PDL este jignitor pentru toți românii și pentru toate firmele care își plătesc taxele în mod corect".

Totodată, Gabriela Firea solicită co-președinților PNL să se delimiteze de acțiunea "pro-evaziune" de astăzi a deputaților liberali, eliminându-se astfel eventualele suspiciuni că ea ar fi fost făcută chiar la ordinul conducerii "noului PDL".

PNL, mod inedit de a-i solicita lui Călin Popescu Tăriceanu demisia din fruntea Senatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel