Gérard Depardieu, dezvăluiri: "M-am prostituat, am jefuit morminte şi am făcut puşcărie"

Actorul francez Gérard Depardieu vorbeşte în autobiografia sa "Ça s'est fait comme ça" despre perioada din tinereţe când s-a prostituat, a jefuit morminte şi a făcut închisoare, despre relaţia cu mama sa şi cu copiii săi, dar şi despre prietenia cu Vladimir Putin.

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 65 de ani, a lansat, joi, un volum autobiografic, intitulat "Ça s'est fait comme ça" ("S-a întâmplat aşa"), scrie dailymail.co.uk.

Volumul de 170 de pagini, scris în colaborare cu scriitorul francez Lionel Duroy, conţine relatări din tinereţea actorului şi mărturisiri ale acestuia despre viaţa sa personală, mai ales despre relaţia cu copiii săi.

Tinerețe tulbure

Gérard Depardieu spune că a făcut sex pentru bani în tinereţe, a tâlhărit şi jefuit, a stat trei săptămâni în închisoare pentru furtul unei maşini şi a ajuns chiar să jefuiască morminte, înainte de a fi salvat de la autodistrugere de un impresar de teatru homosexual care i-a plătit cursurile de actorie.

Depardieu a început să petreacă mult timp pe străzi când avea doar zece ani, deşi cei mai mulţi i-ar fi dat cu uşurinţă 15 ani, şi şi-a dat seama foarte repede că bărbaţii îl găseau atrăgător. "Ştiu de când eram foarte tânăr că le plac homosexualilor", a spus Depardieu, care a adăugat că, atunci când bărbaţii îl abordau şi-i cereau să întreţină relaţii sexuale cu ei, le cerea bani.

Totodată, actorul francez a recunoscut că în tinereţe a ajutat de câteva ori la dezgroparea unor morţi pentru a-i jefui, luându-le bijuteriile şi pantofii din picioarele cadavrelor abia îngropate.

La 16 ani, actorul a executat trei săptămâni de închisoare pentru că a furat o maşină, iar apoi şi-a continuat "cariera" în domeniul serviciilor sexuale, unde, ocazional îşi jefuia clienţii.

CITEȘTE ȘI: Gerard Depardieu: "Dacă încep să beau, nu beau ca o persoană normală"

Confesiunile actorului ating şi subiectul morţii fiului său Guillaume, care a fost de asemenea, actor. Guillaume a declarat în trecut că şi el a făcut sex pe bani atunci când nu mai avea din ce trăi şi a făcut şi închisoare de două ori pentru furt şi posesie de droguri. Guillaume a murit din cauza unei pneumonii virale în 2008, la vârsta de 37 de ani.

Despre prietenia cu Vladimir Putin

Depardieu vorbeşte în cartea sa şi despre prietenia cu preşedintele rus Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit prima dată în 2008 şi s-au înţeles foarte bine, potrivit lui Depardieu.

"Amândoi am fi putut ajunge nişte huligani. Cred că (lui Putin, n.r.) i-a plăcut imediat latura mea de huligan... faptul că am fost uneori ridicat de pe trotuarul unde căzusem mort de beat. Ca şi în cazul meu, nimeni nu ar fi dat doi bani pe el (Putin, n.r.) când avea 15 ani", a scris Depardieu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel