EXCLUSIV  Fuziunea UNPR-PNL a surprins PSD. Liviu Dragnea, prima reacție: Dezvăluiri de culise

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se arată supărat pe UNPR că discută fuziunea cu PNL, după ce a câștigat împreună cu PSD alegerile locale. În plus, spune Liviu Dragnea în urmă cu aproximativ două luni, chiar el i-a făcut propunerea președintelui UNPR, Valeriu Steriu, să fuzioneze cele două partide. 

Iată ce a declarat Liviu Dragnea, președintele PSD, la Interviul DCNEWS LIVE: 

"Nu știu dacă duce la capăt UNPR-ul această basculare. Eu regret că s-a ajuns în situația asta, sincer îmi pare rău, am rămas surprins și nici n-am înțeles. Toată lumea a rămas surprinsă pentru că, după ce am avut liste comune la București și, sigur toată lumea era bucuroasă după această victorie, toți am rămas surprinși când am văzut știrea, după care s-a confirmat, că a avut loc o întâlnire între UNPR și PNL. 

N-am înțeles de ce după o victorie comună UNPR s-a dus să discute cu PNL. Nu știu despre ce e vorba, fuziune, alianță, colaborare, liste comune, în condițiile în care eu am făcut tot ce a fost posibil politic în ultima lună să continuăm colaborarea. 

Acum o lună și ceva, două luni, i-am propus dl Steriu proiectul de fuziune între UNPR și PSD. De asta am rămas surprins că despre fuziunea PSD-UNPR nu am primit răspuns clar, în schimb se cochetează cu ideea de fuziune PNL-UNPR. 

Eu n-am retras oferta de fuziune PSD-UNPR. A apărut o neîncredere, în special în teritoriu. Toate aceste discuții pe care le-a purtat UNPR cu PNL, conjugate cu o lipsă de răspuns ferm în cel puțin două județe, Timiș și Maramureș din partea colegilor de la UNPR cu privire la alianțele locale, a făcut ca și în Timiș și în Maramureș, PSD să facă alianțe fără UNPR, pentru că UNPR nu a spus nici până astăzi nu a spus 'da, vrem să facem împreună'". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel