FRANȚA-GERMANIA 0-1, în SFERTURI la CM 2014. GERMANIA s-a calificat în SEMIFINALE, unde va întâlni câștigătoarea sfertului BRAZILIA-COLUMBIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FRANȚA și GERMANIA s-au întâlnit, vineri, de la ora 19:00, în primul meci din sferturile de finală ale CM DE FOTBAL 2014.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA s-a impus cu 1-0 și a eliminat FRANȚA din sferturile de finală ale CM 2014, grație golului marcat în minutul 13 de MATS HUMMELS.

Fundașul Borrusiei Dortmund a deschis scorul cu o lovitură frumoasă de cap. HUMMELS a deviat pe spate o centrare din lovitură liberă, iar mingea a atins transversala și a intrat în poarta lui Lloris.

Francezii au alergat în zadar după egalare, Neuer opunându-se de fiecare dată șuturilor trimise de Benzema, Valbuena sau Varane. Mai mult, nemții puteau da lovitura decisivă pe contraatac, în minutul 82, când Schurrle a trimis slab, din poziție ideală, iar portarul francez a reușit să respingă.

S-a terminat GERMANIA - FRANȚA 0-1, iar nemții vor juca în SEMIFINALE cu echipa care se va impune în sfertul de finală BRAZILIA - COLUMBIA.

Vezi aici toate meciurile din sferturile de finală de la CM 2014: SFERTURI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din fazele eliminatorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel