Fotbalist condamnat la închisoare pentru că și-a accidentat un adversar

Un fotbalist din Sunday League, o ligă de amatori din Anglia, pe numele său Nathaniel Kerr (24 de ani), a fost condamnat la închisoare cu executare. Decizia a fost luată după ce s-a constatat că acesta i-a rupt intenționat piciorul, în mai multe locuri, unuia dintre adversarii săi, Stuart Parsons (30 de ani).

Nathaniel Kerr, care a pledat vinovat în fața juraților de la Manchester Crown Court, a recunoscut că gestul său, din august 2014, a fost unul necugetat. În consecință, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare. Totul a plecat de la o ceartă care a avut loc înaintea meciului între Parsons și un coechiper de-ai lui Kerr, relatează digisport.ro.

Acesta din urmă a aflat de incident, iar în timpul meciului și-a răzbunat colegul. În timp ce adversarul său zăcea rănit pe teren, Kerr a strigat colegului său: "Am făcut asta pentru tine!"

Raportul poliției locale a reliefat faptul că accidentarea lui Parsons a avut efecte catastrofale asupra familiei sale.

"Prejudiciul a avut un efect catastrofal asupra vieţii victimei, ceea ce înseamnă că a fost în imposibilitatea de a lucra sau de a-și sprijini familia. În acest timp, el a fost forțat să se bazeze pe amabilitatea coechipierilor săi, care au stârns fonduri și au organizat mai multe evenimente caritabile pentru a-i acorda sprijinul de care a a vut nevoie", a spus Louise Spencer, polițistul care s-a ocupat de caz, de la Greater Manchester Police.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel