Fost ministru, pe listele ALDE la parlamentare. "Am reușit să-l conving"

Daniel Constantin, copreședinte ALDE, a declarat că un fost ministru va candida pe listele ALDE la alegerile parlamentare. 

"Am reuşit, după câteva luni, să-l conving pe Sorin Cîmpeanu să fie candidatul ALDE pentru un post de parlamentar. Nu a fost uşor, dar de genul acesta de oameni are nevoie şi societatea: fost ministru al Educaţiei, rector, fost prim-ministru pentru o perioadă foarte scurtă. Este apreciat de mediul universitar, un om care a dovedit verticalitate. Deja în mediul universitar se ştie că dânsul a acceptat să candideze din partea noastră. Suntem în discuţie şi cu un alt rector de la o universitate prestigioasă şi sper să reuşesc să-l conving şi pe dânsul", a declarat Daniel Constantin, într-un interviu pentru Agerpres.

ALDE va face o selecţie a candidaţilor: "Vom face o selecţie aşa cum trebuie. Am dat un exemplu de candidat pe care eu mi l-aş dori. Sorin Cîmpeanu este prototipul candidatului pe care eu îl urmăresc. E un lucru foarte bun că avem alegeri pe listă, pentru că intervine responsabilitatea partidelor în a alege echipa parlamentară". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel