Fost șef ANAF cere demiterea lui Dragu. ”Fie habar nu are, fie minte cu nerușinare”

Fostul șef ANAF Sebastian Bodu este de părere că premierul Dacian Cioloș ar trebui s-o demită pe ministrul Finanțelor, Anca Dragu. 

”Dacian Cioloș ar trebui să o demită pe Anca Dragu din funcția de ministru al finanțelor, având în vedere că proiectul de ordonanță de urgență privind modificarea noului Cod fiscal si a noului Cod de procedură fiscală a fost lucrat în cadrul ministerului timp de mai multe luni, astfel că încercarea ei jenantă de a se dezice de acest proiect denotă fie că habar nu are ce se petrece ministerul pe care îl conduce, fie că minte cu nerusinare și, în mod ipocrit, se desolidarizează când spune că nu știa de el. În ambele cazuri, ministrul este descalificat. E adevărat că ministrul Anca Dragu nu are nici cel mai mic habar de fiscalitate și de administrare fiscală, astfel încât e foarte posibil să nu fi avut reprezentarea impactului public al conținutului proiectului.

De asemenea, Dacian Cioloș, dacă vrea să fie sigur că a dat Finanțele publice pe mâna unei persoane competente, ar trebui să o întrebe pe Anca Dragu dacă ajuns să lucreze în cadrul Comisiei Europene pe bază de concurs sau prin numire directă. În cazul în care a promovat un concurs, ar trebui să poată proba acest lucru prin dovada eliberată de European Personnel Selection Office (EPSO)”, a scris Sebastian Bodu, fostul șef ANAF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel