Fonduri europene, locuri de muncă. Rovana Plumb: Contractele semnate luni vor crea mii de locuri de muncă

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, declară că semnarea contractelor pe fonduri europene va duce la crearea a mii de locuri de muncă.

Contractele semnate astăzi pe fonduri europene vor crea mii de locuri de muncă. Iar Guvernul Ponta a pus și pune banii europeni la treabă. Numai astăzi au fost semnate contracte în valoare de 160 de milioane de euro, care vor duce la crearea a mii de locuri de muncă. Iar Ministerul Muncii este beneficiar a patru proiecte în valoare de 90 de milioane de euro, care vor veni în sprijinul categoriilor defavorizate, a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Guvernul Ponta înțelege că o societate sănătoasă nu poate exista decât prin promovarea unei abordări incluzive. În acest sens, stimulăm dezvoltarea economică, dar în același timp aplicăm măsuri pentru a oferi tuturor cetățenilor acces la beneficiile acestei economii și, implicit, la un trai mai bun. Iar prin astfel de proiecte pe fonduri europene dorim să oferim posibilitatea persoanelor vulnerabile de a avea o slujbă și o viață cât mai normală. Asta înseamnă o guvernare responsabilă, bazată pe nevoile cetățenilor, a mai declarat ministrul.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anunțat, luni, semnarea a 63 de contracte de finanțare pe programul POSDRU în valoare de peste 160 de milioane de euro, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Victoria, la care au fost prezenți premierul Victor Ponta, ministrul Muncii, Rovana Plumb și ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, dar și beneficiarii proiectelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel