Florin Chilian, declarațiile care vor zgudui lumea showbizului

Florin Chilian a spus că unele texte regăsite în manele sunt foarte frumoase și chiar invidiate de către alți compozitori a căror inspirație nu ajunge pe astfel de culmi.

Mai mult decât atât, artistul consideră că Adrian Minune este una dintre cele mai bune voce ale României din ultimii ani.

"Din ciclul: Ipocrizia salveaza Ronania!

Sint unii mai nocivi ca tiganii, astia de canta manele pop furate gen holograf, isi frang mainile de ciuda pentru ca nu sint in stare sa scrie atat de adevarat si de frumos nici daca s-ar mai naste in Zambacian de un million de ori.

Adi Minune – cea mai buna voce masculina, in opinia mea, din Romania ultimilor 15 ani. E drept ca preferatul meu este Vali Vijelie pentru atentia cu care scrie texte si pentru manera mai curate de a canta mai spre lautarie veche nu neaparat galagie contemporana.

La voci feminine Delia este de departe pe primul loc de foarte multa vreme. Ceva piese ii mai trebuie si d-alea care sa nu fie furate de niste tampiti pt a i se da sa le cante. E pacat de dileala aia geniala ei, nu de alta", a scris Florin Chilian într-o postare.

[citeste si]

Manele cu texte frumoase

"Nu exista si repet: Nu exista coleg* care sa fie in stare sa cante live atat de mult, atat de bine in conditiile in care o fac manelistii. Asa gandeau idiotii si despre jazz, si despre rock atunci cand au aparut mai ales ca era cantat de negri, o sub specie umana dupa mintea lor de rahat. Inutil sa va spun ca tot ce se intampla acum muzical in lume se datoreaza acelor muzicieni asimilati la inceput cu diavolul ba pentru ca erau negri, ba pentru ca nu erau in ton cu moda timpurilor.

Textele manelelor.... Pai daca noi astia mai albinosi nu avem decenta sau puterea de a face texte adevarate despre viata adevarata cine este de vina?! Aviz imbecililor. Nu exista exemplificari care sa tina de extreme pentru ca atunci se anuleaza discutia. Stiu ca este tentant pt cretini sa dea exemple extreme pentru a-si justifica lipsa creierului dar nu lor ma adresez acum.

Ipocrizia noastra cea de toate zilele... Noi nu ne falim cu masinile, noi nu iubim sotia prietenului, noi nu ne rupem in figuri cu banii... Nici la curve nu mergem... Bleah...

Unele manele au niste texte atat de frumoase si de adevarate , ca astia care-s mai nocivi ca tiganii, astia de canta manele pop furate gen holograf, isi frang mainile de ciuda pentru ca nu sint in stare sa scrie atat de adevarat si de frumos nici daca s-ar mai naste in Zambacian de un million de ori.

Eu stau si va intreb si ma intreb: Noi, noi astia care cica conteaza ce am facut?! Raspunsul mult prea evident fiind: Nimic", a mai scris artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel