Florin Călinescu, reţinut la vamă pentru trafic de valută!

florin-
florin-

Celebrul actor Florin Călinescu a avut probleme din cauza faptului că preferă banii cash, el mărturisind că a fost prins la vamă cu sume mai mari decât cele prevăzute de lege.

Invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", care va fi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Florin Călinescu şi-a amintit de perioada în care făcea bişniţă cu jeanşi aduşi din fosta Iugoslavie şi a mărturisit că are o problemă cu tranzacţiile online şi... cardurile.

"Dacă grănicerii te ştiau că eşti din zonă, nici nu se gândeau că o tai... Grănicerii aveau treabă cu unii pe care nu îi cunoşteau... de prin Moldova, care voiau să fugă din ţară. (...) Făceam bişniţăreală... Te mai duceai... luai cojoace de la Orăştie... Dar asta am făcut şi după ce am devenit cunoscut... Luam de aici, de la o firmă din România, care făcea nişte spray-uri pentru Franţa... Le luam, le învârteam... De ce să n-o faci?", a spus actorul.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Călinescu a mărturisit că a avut probleme la vamă, fiindcă transporta peste graniţă sume mai mari decât cele prevăzute de lege.

"Eu şi acum îmi plătesc angajaţii cu bani cash. Eu aşa am apucat... bunica desfăcea basmaua şi plătea... Banii de plastic sunt o iluzie. Te duci şi începi să tragi cu ei şi semnezi cecuri şi, deodată, afli că nu mai sunt... Banii în basma, cum spunea bunica mea, ăştia sunt! Şi atunci îi iei cu grijă, îi chiverniseşti cu grijă. (...) M-a luat şi poliţia pe la graniţă (din cauza banilor - n.r.), că eu umblu cu bani lichizi", a declarat îndrăgitul actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel