Florin Balcan, noul director Regional Credit Risk Director al Provident pentru România, Bulgaria și Ungaria

Premieră pe piața creditelor. Provident Financial România anunță numirea lui Florin Balcan în funcția de director al Regional Credit Risk pentru România Bulgaria și Ungaria. 

Florin Balcan este primul director român cu responsabilități regionale în cadrul International Personal Finance (IPF), grupul britanic din care face parte Provident, și este membru în boardul Provident Financial România, care are în componență un ungur, doi britanici și alți șapte români.

Cine este Florin Balcan

Florin Balcan, în vârstă de 38 de ani, are o experiență de peste 17 ani acumulată în cadrul unor respectate companii multinaționale din domeniul financiar-bancar. A ocupat diverse funcții de conducere în Citibank România, Citibank Cehia sau PwC. Noul Regional Credit Risk Director Provident este specializat în dezvoltarea de strategii ample de management al creanțelor și al riscului, precum și de creștere a performanțelor portofoliului de clienți și de produse. În ultimii 10 ani, Florin Balcan și-a clădit cariera în cadrul grupului Citibank, în poziții strategice precum Business Planning Manager, Loans Product Manager, Collections Head, Portfolio Strategy and Scoring Head și Retail Risk Manager.

Ce spune directorul Provident România

Directorul general al Provident România, Viktor Boczán, se arată convins că "experiența vastă a lui Florin va contribui semnificativ la strategia de creștere a Provident atât în ce privește produsele existente și colaborarea cu Biroul de Credit, începută anul trecut, cât și prin diversificarea ofertei de produse și servicii pe care o avem în vedere în viitorul apropiat". 

Florin Balcan: Sunt entuziasmat

"Sunt entuziasmat să mă alătur unei echipe tinere și ambițioase și să contribui la consolidarea acestui model de succes. Astfel, vom continua să inovăm și să le oferim clienților produsele de care au nevoie, atunci când este important pentru ei", a declarat Florin Balcan, Regional Credit Risk Director al Provident România, Bulgaria și Ungaria.

Provident este prima instituţie financiară nebancară din România, care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă. Provident și-a început activitatea în România în aprilie 2006 și, de atunci, peste 700.000 de români au apelat la produsele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel