Florian Walter rămâne în arest preventiv

Omul de afaceri Florian Walter rămâne în continuare în arest preventiv, Curtea de Apel Ploieşti respingând, miercuri, contestaţia formulată de acesta împotriva deciziei Tribunalului Prahova care a confirmat, duminică, mandatul de arestare emis anterior pe numele acestuia.

Florian Walter, patronul Romprest, fost patron al clubului de fotbal ”U” Cluj, a ajuns în custodia Poliţiei Române şi a fost adus în ţară la sfârşitul săptămânii trecute, scrie voceatransilvaniei.ro.

Omul de afaceri Florian Walter, aflat în arestul Poliţiei din România, s-a predat singur, potrivit unor documente în care acesta susţine că a cerut protecţia autorităţilor din Emiratele Arabe Unite, „fiind expus pericolelor, atât fizic cât şi psihic”.

Omul de afaceri Florian Walter este acuzat că a pus bazele unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, care a desfăşurat, în perioada 2012 – 2014, operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă, pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel