Flori Dinu, scoasă cu cătușe. Este acuzată de 99 infracţiuni

Flori Dinu, directoarea generală a Hexi Pharma, a fost scoasă, vineri seară, cu cătuşele la mâini din sediul Parchetului General şi a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei.

Ea a fost reţinută reţinută vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Este acuzată de săvârşirea a 99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată şi 29 de infracţiuni de înşelăciune în formă simplă, precum şi infracţiunea de participaţie improprie de zădărnicirea combaterii bolilor.

Flori Dinu a fost citată vineri la Parchetului General, însă ea nu s-a prezentat, astfel încât procurorii au emis un mandat de aducere pe numele ei, fiind ridicată apoi de poliţişti. După câteva ore de audieri, procurorii au decis să o reţină pe Flori Dinu, urmând ca ea să fie dusă sâmbătă în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Procurorii susţin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 - 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unităţi medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel