Fiul revoluţionarului Che Guevara, cu ce se ocupă în Cuba

Fiul cel mic al revoluţionarului argentiniano-cubanez Ernesto "Che" Guevara și-a deschis o afacere care continuă pasiunea tatălui său.

Acesta şi-a deschis o agenţie de turism, în Cuba, care propune clienţilor o serie de călătorii pe motocicletă de-a lungul şi de-a latul ţării, continuând astfel pasiunea tatălui său pentru vehiculele pe două roţi, informează AFP.

Potrivit site-ului ei, agenţia La Ponderosa Tours oferă de puţină vreme circuite turistice la bordul unor motociclete Harley Davidson, care "combină deliciul oferit de varietatea peisajelor de pe această insulă frumoasă şi un contact intim cu o parte din istoria unei Revoluţii unice". Având durate cuprinse între şase şi nouă zile, aceste programe turistice "all inclusive" pot fi modificate la cererea clienţilor.

În vârstă de 49 de ani, Ernesto Guevara este cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai celebrului revoluţionar. Avocat de profesie, el se află la conducerea filialei turistice a companiei publice La Ponderosa, al cărei nume se inspiră din porecla pe care Che Guevara a dat-o motocicletei britanice Norton 500 cu care a străbătut o bună parte din America de Sud între decembrie 1951 şi iulie 1952.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves, afacere cu motociclete. Cum arată KRGT-1, prima motocicletă produsă de compania sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel