Fiul polițistului omorât pe stradă, declarație emoționantă: Tata și-a făcut datoria!

Mărturii emoţionante făcute de fiul poliţistului din Drobeta Turnu Severin, care a murit după ce a fost bătut în plină stradă de un grup de scandalagii.

Poliţistul Constantin Barbu se afla în comă indusă la spitalul din Craiova de aproape două săptămâni. Medicii spun că agentul avea mai multe leziuni cerebrale extrem de grave, a făcut trei infarcte şi a murit. Fiul lui povesteşte că avea speranţe că tatăl lui îşi va reveni, scrie romaniatv.net.

"De trei ori i-a stat inima şi nu a avut ce să-i facă. Operaţia a decurs bine... S-a ţinut în aceeaşi comă ca să stea liniştit şi se hotărâse să înceapă trezirea lui lentă ca să nu se sperie. Şi dintr-o dată... Doctorii ne-au spus să stăm fără grijă că a trecut peste critic, şi acum... Tatăl meu a fost pe stradă, şi-a făcut datoria. Legile sunt prea slabe, deci nu sunt apăraţi. Infractorii sunt mai presus decât ei, au un tupeu fantastic", a spus băiatul.

"Starea gravă a pacientului nu s-a ameliorat, suferind stop cardiorespirator ireversibil la manevre de resuscitare", a spus un medic.

Moartea poliţistului i-a şocat pe colegii lui.

"S-a dus să-şi facă datoria. A avut armă, dar spre ghinionul lui a fost lovit din spate", a adăugat un coleg de-al poliţistului.

"Trebuie să ne gândim la sistemul legislativ. Dacă legile ar fi mai exigente sunt convins că nimeni nu va îndrăzni să ridice mâna asupra unor poliţişti", a declarat Constantin Gheorghe, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În noaptea tragediei, poliţistul local fusese trimis împreună cu un coleg să aplaneze un scandal. Atunci, unul dintre agresori i-a dat un pumn în faţă, iar agentul s-a lovit cu capul de o bordură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel