Firea, replică acidă pentru Predoiu. Ce i-a propus candidatul PNL

Candidatul Alianţei PSD-UNPR la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu are nevoie de un intermediar atunci când discută cu reprezentanţii televiziunilor participarea la dezbateri electorale.

Ea s-a referit la invitaţia pe care i-a adresat-o candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, de a participa împreună la trei dezbateri televizate.

"Nu am ştiut că domnul Predoiu s-a transformat în producător de televiziune. Eu sunt sunată foarte des de către realizatori, moderatori şi producători de televiziune şi am acceptat până acum absolut toate invitaţiile la dezbateri, indiferent de format şi indiferent de câte persoane s-au aflat în studio. Prin urmare, voi merge pe acelaşi principiu, voi ţine legătura cu televiziunile. Nu am nevoie de un intermediar în persoana unui contracandidat", a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a invitat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri televizate în care să se discute despre anticorupţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel