Firea, îngrijorată: Lipsă de comunicare între Dragnea şi Grindeanu

Gabriela Firea este, în această seară, invitata lui Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Subiectiv", de la Antena 3. Printre altele, a discutat şi despre lipsa de comunicare dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

DCNews scria despre disensiunile adânci dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, dar și în interiorul PSD-ului pornite de la suspiciuni de pactizare cu sistemul. Sub aspectul accentuării acestor disensiuni, șeful PSD vrea să îl înlocuiască pe premierul Sorin Grindeanu, sub pretextul mult anunțatei evaluări. Nu cu mult timp în urmă, Liviu Dragnea a spus că actualul guvern este unul bun, însă ar trebui să fie excepțional. El a menționat că nu este de ajuns ca Executivul să funcționeze în viteza a III-a, când poate funcționa în a IV-a. Gabriela Firea confirmă.

Întrebată ce părere are despre relaţia dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, Gabriela Firea a răspuns: „Adevărata relaţie o ştiu doar ei doi. Nu avem noi ceilalţi cum să ştim chiar 100% adevărul. (...) Acum câteva zile, Dragnea a spus că premierul nu se mai consultă cu domnia sa, aşa cum se întâmpla la începutul guvernării, şi că nu se mai întâlnesc atât de des. Nu cred că a lansat în spaţiul public un neadevăr. Motivele pentru care suntem în această situaţie nu le cunosc, dar mi-aş dori să le ştiu. Mă îngrijorează dacă premierul nu mai are timp pentru a se consulta cu preşedintele partidului. (...) Nu îmi dau seama dacă Sorin Grindeanu se apropie de preşedintele Klaus Iohannis".

Firea a criticat, duminică, guvernul Grindeanu, spunând că este "categoric dezamăgită" de modul în care decurge comunicarea între Primăria Capitalei şi Guvern. 

„Deschid și o paranteză și vă spun că și eu personal am nemulțumiri față de modul în care anumiți miniștri se raportează la problemele Bucureștiului", a declarat Gabriela Firea.

"Tot ceea ce primăria capitalei solicită Guvernului, cu argumente şi în scris, se loveşte de un refuz. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor", a spus Firea, care a dezvăluit că s-ar fi plâns de acest lucru şi preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

De asemenea, a precizat că se realizează o evaluare a activităţii Guvernului. „Este normal ca această evaluare să o coordoneze președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, pentru că este persoana cea mai autorizată și care a și coordonat echipa care a realizat programul de guvernare", a mai precizat Gabriela Firea.

Totodată, a spus că „şi-ar dori ca în perioada următoare, dar nu foarte târziu, Liviu Dragnea să anunţe rezultatul evaluării şi măsurile care se impun". „Voi fi foarte atentă. Acolo unde va constata minusuri, va lua decizii. Are această responsabilitate de a regla lucrurile", a spus Gabriela Firea.

Totodată, a vorbit şi despre implementarea unei benzi unice de circulație în București. „Planul de reabilitare urbană durabilă a fost realizat în câțiva ani de cei mai buni specialiști din țară și străinătate, cu sprijinul unei bănci cu reputație. Nu abandonăm pentru că aceasta este șansa noastră de a recongestiona circulația", a precizat, la Antena 3, Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel