Firea: Am devenit controversată. Nu primesc lecţii de la o firmă care face așa ceva

Gabriela Firea a reacţionat la adresa celor nemulţumiţi că a interzis manifestările sportive pe bulevardul Kiseleff, afirmând că nu primeşte lecţii de la o firmă care 'se încăpăţânează să ţină cinci persoane' pe acest bulevard 'blocând sute de mii de oameni'.

'Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soţ, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea - campion. Aşa că cred nu trebuie să primesc lecţii de la o firmă privată care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activităţi sportive', a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului Sportul - disciplină cheie pentru dezvoltarea personală.

Ea a susţinut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spaţiu, ci să găsească soluţii.

'Am devenit o persoană 'controversată' în Bucureşti din punct de vedere al susţinerii activităţii sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găseşti soluţii pentru a desfăşura acea activitate şi nu te prevalezi doar de un spaţiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activităţii sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă', a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că face aceste declaraţii pentru că are 'un of' şi 'au durut-o' acuzaţiile că nu ar susţine sportul, întrucât, a adăugat ea, l-a îndrăgit dintotdeauna şi a crescut într-o familie de sportivi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel