Fiica lui Radu Beligan-Ultima conferință de presă

Lamia Beligan, fiica maestrului Radu Beligan, i-a călcat pe urme tatălui şi este o actriţă reputată a teatrului românesc.

Lamia Beligan joacă, în acest moment, la Teatrul Excelsior, „Vivien Leigh – ultima conferință de presă". Spectacolul este un „one woman show" al actriţei Lamia Beligan.

Spectacolul are loc luni 21 martie, la ora 19, la Teatrul Excelsior de pe str. Academiei nr.28 (vizavi de Ministerul Sănătății) și  este un omagiu adus artei, iubirii si nemuritoarei Scarlett O’Hara.

"De ce Vivien Leigh? Pentru că Vivien Leigh a fost o persoană excepţională, o mare actriţă şi un mare om. O actriţă care împreună cu cel de-al doilea soţ, Laurence Olivier, a marcat teatrul engelz şi care a avut o viaţă tumultoasă, intensă şi extrem de interesantă. Vivien a fost o femeie cu totul şi cu totul excepţională, frumoasă, inteligentă, nebună, generoasă şi extrem de pasionată de profesia ei. O femeie care a pendulat continuu între iubirea ei pentru teatru şi iubirea ei pentru Laurence Olivier.

[citeste si]

A avut curajul să-şi înfrunte destinul, boala care nu i-a afectat în niciun fel strălucirea, umorul extraordinar, umor cu care-i făcea pe toţi să o iubească în ciuda momentelor în care era mai greu de suportat. Este o poveste extraordinară. Vivien ne vorbeşte despre dragoste, ne vorbeşte despre dăruire, ne vorbeşte despre pasiune, despre viaţa care trebuie să aibă sens. Şi viaţa ei a însemnat ceva pentru foarte mulţi oameni", a declarat actrița pentru dcnews.ro.

De altfel, Lamia Beligan spune că „actoria este parte din viaţa mea. Mi-a dat posibilitatea să trăiesc mai multe vieţi într-una singură."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel