Fii treaz la volan! Informație pentru toți șoferii

Nicu Alifantis se alătură campaniei "Fii treaz la volan", o campanie care poate salva multe vieți.

"Susțin cu toată convingerea campania „Fii treaz la volan!" Alăturați-vă acestei campanii nu numai prin vorbe, ci mai ales cu fapte! Aveți grijă de voi!!! ‪#‎treazlavolan‬", a transmis Nicu Alifantis.

Până în 15 septembrie, Poliţia Română desfăşoară la nivel național campania de siguranță și prevenție rutieră Fii treaz la volan! Campania este realizată în parteneriat cu Fondul de Protecție a Victimelor Străzii, Radio România Actualități și Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor.

Campania se axează pe mesaje-cheie, menite să crească nivelul de conștientizare a riscurilor la care se expune oricine urcă la volan obosit sau care se lasă distras de smartphone, în timp ce conduce.

De asemenea, mesajul promovat de campanie vizează şi riscul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a anumitor tipuri de medicamente.

[citeste si]

În cursul anului 2015, s-au înregistrat 9.380 de accidente de circulaţie grave, soldate cu decesul a 1.893 de persoane și rănirea gravă a altor 9.056.

Mesajul este dublat, în premieră, de o campanie online de VIP endorsement. George Ivaşcu, Nicu Alifantis, Alexandru Petrovici, Dan Fințescu, DJ Olix sau Laurențiu Guran (ASHA Band) sunt câteva dintre numele cunoscute în showbiz-ul românesc, care promovează mesajele campaniei Fii treaz la volan!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel