Fierbere în PNL: Ședință de urgență, marți seară. Va fi schimbat Munteanu?

PNL fierbe. Nu atât din cauza atacurilor externe, cât din cauza erodării interne. Doi candidați la sectoare se delimitează de Marian Munteanu. Liberalii au de luat o decizie-cheie cu privire la candidatul la Capitală, în sedința de marți seară. 

Marian Munteanu este al treilea candidat anunțat de PNL pentru alegerile locale. Ultimele zvonuri spun că nu este și ultimul. Informațiile dcnews.ro sunt că inițial ședința fusese stabilită la ora 19:00 la sediul din Aviatorilor, dar a fost mutată la ora 20:00 în Modrogan, la PDL. Nu se știe dacă Marian Munteanu își va mai depune mâine candidatura la Capitală, așa cum era anunțat. Copreședinții PNL urmau să plece mâine în Ardeal, pentru a susține candidaturile de acolo, dar deplasarea a fost anulată. La ședința PNL din această seară, participă liderii de partid și candidații PNL la Capitală. 

PNL are a patra rezervă pentru Capitală

Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL, spunea, după desemnarea lui Marian Munteanu, că PNL nu va mai face greșeala pe care a făcut-o și că dacă pică varianta Munteanu, au deja o soluție de rezervă, că nu vor fi prinși neasigurați așa cum au fost în cazul Ludovic Orban. 

S-a demontat varianta Munteanu?  

Sociologul Darie Cristea preciza, pentru dcnews.ro, că Marian Munteanu "este genul de opțiune care fie relansează cursa pentru București, fie se demontează repede"

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a atras critici chiar din partid. Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la Sectorul 5, s-a delimitat de candidatura lui Marian Munteanu, la scurt timp după ce PNL transmisese un comunicat de presă. Candidatul PNL la Sectorul 6, Răzvan Mironescu, a declarat, în urmă cu puțin timp, că-și face campanie independent de Marian Munteanu și că merge singur pe stradă, delimitându-se de candidatul PNL la Capitală. 

Liberalul Mario Oprea a precizat la Antena 3, în emisiunea "La Ordinea Zilei", marți seară, că nu a fost invitat la o ședință, dar știe că este o întâlnire între candidații la sectoare și Marian Munteanu. 

Ce transmitea PNL 

Partidul a susținut, marți, că "adversarii politici duc o campanie electorală lipsită de onestitate și de respect pentru adevăr. Ei pur și simplu inventează teme false, precum pretinsa sensibilitate a unor candidați PNL pentru o linie politică marginală și irelevantă în societatea românească, extremismul de dreapta. Din dorința de a curma acum odată pentru totdeauna toate aceste calomnii reafirmăm faptul că PNL nu a fost, nu este si nu va fi un partid care să aibă o ezitare cât de mică în ceea ce privește susținerea principiilor fundamentale ale societății libere și democratice. Nu a existat niciun moment în ultimii 26 de ani în care PNL să fi dat un credit extremismului, șovinismului, antisemitismului ori xenofobiei. Din contră, PNL a condamnat fără ezitare tot ceea ce în istoria României a însemnat un fel de a face politică și de a guverna alimentat din ură, extremism și apologia crimei, de la Holocaust și până la regimul totalitar comunist". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel