Fetița lui Nicolae Medforth-Mills s-a născut. ”Eram aproape să o pierdem”

Iubita fostului prinț Nicolae a născut o fetiță, Iris Anna, în data de 8 februarie. Nicoleta Cîrjan face anunțul și postează  două fotografii pe blogul Spirala colorată și pe pagina de Facebook Nico Leta Cîrjan.

”Au trecut șase zile de când în viața mea a apărut Iris Anna, fetița pe care am purtat-o cu drag în pântece timp de 38 de săptămâni :) Fericirea e maximă, dar gândurile și visele despre cum a decurs nașterea încă mă urmăresc așa că le împărtășesc cu voi”, scrie fericita mama pe blog.

Contracțiile au apărut duminică 7 februarie, dar nașterea s-a produs abia a doua zi. După destul de multă suferință, ”m-au anunțat că cel mai probabil trebuie să facem cezariană. Eu eram deja încleștată, pierdusem calciu, și tremuram incontrolabil din cauza frisoanelor. Abia am reușit să țin pixul în mână să semnez formularele că sunt de acord. De aici totul a decurs pe repede înainte, toată lumea se agita febril în jurul meu (mă gândeam, iată, în sfârșit mă crede și pe mine cineva că nu mai pot și vor să  mă ajute), mi-au făcut epidurală și rahidiană, a intrat doctorița mea, m-a tăiat, au scos copilul. Am auzit ca prin vis ca a scâncit, neonatologul mi-a zis ca a primit scorul Apgar 10, iar apoi au adus-o lângă capul meu”.

În salon am aflat ce se întâmplase

”După ce am ajuns în salon am aflat ce se întâmplase. Diagnosticul meu a fost de travaliu hiperchinetic, cu alte cuvinte, contracții la cea mai ridicată intensitate și cu pauze foarte scurte. Practic, în ultimele două ore, de la 5 la 7 eu am avut contracții similare expulziei într-o naștere normală. Iar înainte, contracții similare dilatației de 6-10 centimetri. Asta i-a provocat suferinta fetală acută copilului și de aceea a început lumea pe final să se mega agite. Pulsul lui Iris îi scăzuze de la 140 la 50, eram foarte aproape să o pierdem. Medicul meu mi-a spus că, din momentul în care a fost chemată, în 20 de minute a sărit din pat, s-a îmbrăcat, a condus până la maternitate, a ajuns în sala de operații, m-a deschis și a scos-o pe Iris”.

Nicolae, exclus pentru că nu și-a onorat responsabilitățile

Nicoleta se arată decisă să o hrănească natural pe Iris. Fetița a primit la botez și numele Anna, la fel ca bunica lui Nicolae, Majestatea Sa Regina.

Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale de România, în luna august 2015. Majestatea Sa a fost nemulțumit că Nicolae nu și-a asumat responsabilitățile ce îi reveneau după ce a avut o relație sentimentală cu Nicoleta Cîrjan, în luna mai, în timpul turului României pe bicicletă, pentru un scop caritabil. ”Parcă îl văd pe tată Meu”, a spus Suveranul la Consiliul de Coroană care a decis eliminarea lui Nicolae din linia de succesiune regală. 

Nicoleta Cîrjan explică în postarea sa că a născut ca o mamă singură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel