Festivalul de la Mamaia, la cea de-a 42 ediţie

festivalul de la mamaia
festivalul de la mamaia

Cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012  a început joi seara, cu prima jumătate din concurenţii înscrişi la secţiunile Interpretare şi Creaţie. Festivalul are loc la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa şi rămâne unul dintre nelipsitele şi cele mai de renume Festivaluri de la noi din ţară.

Autor: Roxana Sabău

Prima seara a Festivalului Naţional de la Mamaia a fost dedicată lui Aurelian Andreescu - "In memoriam, Aurelian Andreescu".

Astfel, pe scena de la Mamaia au fost auzite multe piese din repertoriul artistului, majoritatea lansate şi premiate chiar în cadrul acestui festival. Cântecele lui Aurelian Andreescu au fost interpretate de artişti care l-au cunoscut şi i-au fost prieteni apropiaţi.

 Interpretul omagiat a fost unul dintre cele mai marcante personalităţi ale Festivalului de la Mamaia, cântând la prima ediţie a acestui Festival. Artistul decedat în anul 1986, la 44 de ani, a reprezentant unul dintre cei mai importanţi artişti din România.

Prima seara a Festivalului s-a încheiat cu recitalul artiştilor Cornel Constantiniu, Corina Chiriac, Adrian Romcescu şi Adrian Daminescu. Prestaţia acestora a fost pe deplin răsplătită de public, care i-a aplaudat minute în şir.

Festivalul de la Mamaia va continua şi în această seară cu un recital susţinut de Paula Seling şi Ovi&Band şi cea de-a doua jumătate a concurenţilor de la secţiunile Interpretare şi Creaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel