Fernando Alonso, accident. Nu și-a amintit ultimii 20 de ani din viață

Alonso
Alonso

Implicat într-un accident în urmă cu aproape două săptămâni, în timpul unei sesiuni de teste de la Barcelona, Fernando Alonso a trecut prin momente dificile după impact.

Cotidianul spaniol El Pais a dezvăluit că, imediat după accident, Fernando Alonso nu-și mai amintea ultimii 20 de ani din viață, fiind convins că are 13 ani, scrie Pro Sport.

Sursa citată scrie că pilotul a fost întrebat în timp ce era internat cine este, cum își câştigă existența şi care sunt planurile sale de viitor, iar răspunsul i-a uimit pe medici. "Sunt Fernando, conduc karturi şi îmi doresc să devin pilot de Formula 1". Mai mult, pilotul de 33 de ani nu și-a putut aminti debutul său din Formula 1, din 2001, şi nici cele două titluri de campion mondial în F1 cucerite cu Renault sau trofeele europene cucerite de echipa sa favorită, Real Madrid.

Contactați pentru a confirma sau infirma informația, oficialii McLaren au refuzat să comenteze, precizând că doar medicii pot oferi răspunsuri în legătura cu starea medicală a lui Alonso. Totuși, purtătorul de cuvânt al McLaren a precizat că recuperarea pilotului decurge bine și acesta e așteptat să revină în circuit în cel mai scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel