Feriți-vă de pericolele din supermarket. Ce trebuie să faceți

Credem că atunci când mergem la supermarket scutim timp, dar de fapt cădem într-o capcană: cumpărăm mult mai mult fără să ne dăm seama.

În ciuda faptului că există oferte, reduceri de prețuri, carduri speciale pentru clienți, când ajungem la casa de marcat ne procopsim cu un ditamai bon fiscal. Dacă nu planificăm ce vom cumpăra vom cheltui mult mai mult decât este necesar. Așadar, descoperiți în rândurile de mai jos ce trebuie să faceți pentru a nu depăși bugetul. Bineînțeles că trebuie să faceți o rutină din aceste reguli pentru a avea rezultate.

Înainte de a ieși din casă

Înainte de a pleca din casă faceți o listă de cumpărături în care includeți doar strictul necesar, nu și capriciile! Impuneți-vă o limită. Plecați cu ideea că aveți 50 de lei și nu trebuie să cheltuiți mai mult.

În supermarket

Nu fiți impulsivi! Evitați să mergeți cu copiii. Micuții vor vrea mereu lucruri nesănătoase și scumpe. De asemenea, nu cădeți în capcana produselor de genul căpșune în extrasezon. Sunt foarte scumpe și nici nu sunt atât de sănătoase precum fructele de sezon.

De asemenea, încă un sfat util: mergeți în supermarket abia după ce ați mâncat. Altfel vi se va face foame și veți cumpăra alimente în plus.

Uitați-vă la preț fără a uita de calitate. Nu tot ce este scump este de calitate.

Profitați de ofertele de tipul '2 +1' sau 'al doilea produs, la jumătate de preț'. Cu siguranță veți avea nevoie de ele la un moment dat.

Adresați-vă comerciantului. Dacă obișnuiți să mergeți mai des într-un anumit supermarket, anajații vor avea încredere în dumneavoastră și vor spune ce oferte sunt sau care produse sunt mai proaspete.

După ce faceți cumpărături

Analizați bonul fiscal! Vedeți la care produse ați fi putut renunța astfel încât să plătiți mai puțin și să nu vă încărcați degeaba coșul de cumpărături. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel