Femeie moartă pe aeroport. Stimulatorul ei cardiac a interferat cu detectorul de metale

O femeie care purta un stimulator cardiac în piept a murit după ce a trecut prin detectorul de metale al aeroportului din Ulan-Ude, Rusia.

Diana Tolstova, în vârstă de 30 de ani, a murit în incinta aeroportului la câteva minute după ce a trecut prin detectorul de metale. Soţul ei, Maxim, în vârstă de 33 de ani, a spus că au prezentat angajaţilor de pe aeroport documentele care atestau că Tolstova avea un stimulator cardiac - un dispozitiv care poate fi afectat de scannere.

„Nu ştiu de ce soţia mea a trecut prin dreptul detectorului de metale", a povestit soţul femeii decedate pentru agenţia de ştiri Central European News. „I s-a făcut rău la poarta de îmbarcare şi a leşinat. Am strigat după ajutor şi medicii au venit după câteva minute, dar nu au ştiut ce să îi facă. Nu i-au acordat primul ajutor şi nu au chemat ambulanţa. Diana a murit în braţele mele".

Oficialii de pe aeroport au spus că investighează cazul morţii femeii. „Personalul aeroportului primeşte instrucţiuni clare despre cum să gestioneze persoanele cu stimulatoare cardiace şi i-am avertizat că niciun asemenea pasager nu poate trece prin detectorul de metale", a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

„În condiţii normale, se uită la documente şi îi lasă să treacă. În acest caz, pacienta ori a uitat de proceduri, ori nu le-a cunoscut. Fiecare pacient primeşte un avertisment clar", a mai precizat oficialul aeroportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel