Felix Tătaru, muștruluit de ”Corupția ucide”: ”Să se abțină”. Răspunsul strategului

Strategul de campanie al lui Traian Băsescu și al lui Klaus Iohannis a intrat într-o controversă care a sugerat ideea că ar fi în spatele protestelor de amploare din Piața Victoriei. O pagină de Facebook îl pune, însă, la locul lui și-i atrage atenția că demersul cu tricolorul e al lor, ceea ce Felix Tătaru recunoaște și se dezice de organizarea protestelor. 

”Cred ca ideea cu tricolorul este una f frumosa. Nu-mi apartine si nu ma ocup de organizare, asa cum nu m-am ocupat nici de lasere sau proiectii sau alte lucruri care mi s-au atribuit. Eu doar am distribuit un eveniment si o imagine facuta de altii. Puteti verifica, daca chiar vreti adevarul. De altfel, de o saptamana sunt in vacanta la schi, cu fiul meu, in Elvetia. Si asta se poate vedea. Eu nu am niciun amestec, dar da bine la Antena 3 asa o poveste. Fiti înțelepți si nu va lăsați păcăliți.” a scris celebrul strateg de campanie Felix Tătaru, pe Facebook, sâmbătă seară. 

Anterior, pagina ”Corupția ucide” a precizat: ”Pagina Coruptia Ucide respinge orice încercare de a arunca umbra politizării sau a confiscării asupra evenimentului de mâine. Ideea realizării unui Tricolor în Piața Victoriei ne aparține exclusiv și a fost postată în urmă cu două zile. Precizăm că nicio companie de publicitate și nicio altă entitate politică sau comercială nu au participat la conceperea sau organizarea acestui eveniment. Orice susținere este binevenită, însă, în interesul adevărului, trebuie să precizăm că evenimentul de mâine va avea loc exact în aceleași condiții ca și până acum: independent de orice interese politice sau comerciale. Dacă încearcă cineva să se poziționeze drept coautor al acestui eveniment, fie și cu intenții bune, îl rugăm politicos să se abțină. De asemenea, îi rugăm pe ziariștii care încearcă să acrediteze o asemenea idee să considere acest text un drept la replică și să îl difuzeze ca atare.”

De unde a început totul? Felix Tătaru, o personalitate publică mult mai vizibilă și de interes decât pagina ”Corupția ucide” a publicat următorul mesaj:

(w670) 

Fără a avea vreo sursă la această fotografie, televiziunile i-au atribuit demersul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel