Felix Tătaru, la DNA: Nu sunt amicul Elenei Udrea

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Consultantul politic Felix Tătaru, strateg de campanie al președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis, a declarat în fața sediului DNA că o cunoaște pe Elena Udrea, dar că nu știe de ce a fost chemat la audieri.

Numele său apare în declarațiile date procurorilor de către un martor, potrivit cărora, în vara anului 2011, Tudor Breazu i-ar fi cerut să meargă la Ștefan Lungu să ia bani pe care urma să îi ducă lui Felix Tătaru, potrivit Agerpres.

La intrarea în DNA, Tătaru a fost întrebat dacă știe ceva despre "Gala Bute". Nu, nu am avut nicio treabă cu dosarul. (...) Nu pot să spun că suntem amici (cu Elena Udrea — n.r.). Da, ne-am întâlnit pentru că era la PDL și am lucrat pentru PDL, a fost răspunsul acestuia.

În același timp, Felix Tătaru a susținut că nu-l cunoaște pe Radu Munteanu și a replicat ironic, întrebat dacă a primit bani pentru servicii ilegale, că tot timpul.

Conform unor informaţii apărute în presă, Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții, ar fi arătat, în denunţul său, că sume de bani de la Elena Udrea ar fi ajuns şi la Felix Tătaru.

Directorul agenţiei de publicitate GMP Felix Tătaru a fost consultant în peste 20 de campanii electorale, naţionale şi locale, numai pentru candidaţi şi partide de dreapta.

Felix Tătaru, strategul lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis, audiat la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel