Felix Baumgartner, comentariu tranșant despre Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamna lui 2014, iar relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă, celebrul parașutist austriac neezitând să o numească pe vedeta TV "prințesa mea". 

Recent, Mihaela Rădulescu a participat la un eveniment al cărei vedetă era chiar celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă, Felix Baumgartner, ocazie cu care i-a făcut pe plac și a îmbrăcat dirndle, cum însăși diva a mărturisit pe Facebook. 

"Abia astept sa-l imbrac si eu pe Felix in itari si ilic, cu camesa si opinci:))). Deocamdata, i-am facut placerea sa port costumul traditional austriac ( dirndle) si trebuie sa admit ca m-am simtit...de-acolo:))). Ador aceasta placere si mandrie a austriecilor de a-si purta costumul traditional aproape la orice petrecere. Ce simplu si inedit ar fi sa nu ne mai batem capul cu rochii de seara si sa imbracam portul popular din zona in care ne-am nascut..., a postat zilele trecute Mihaela Rădulescu, publicând, totodată și o fotografie în care apare flancată de cei doi frați Baumgartner - Felix și Gerald.

Astăzi, Felix Baumgartner spune totul despre ce reprezintă Mihaela Rădulescu în viața lui, publicând aceeași fotografie de la eveniment, ca și iubita lui. 

"Echipa de vis. Prințesa mea și fratele meu...", a scris austriacul.

Dream team! My princess and my brother at the opening ceremony of the Heli Austria Hangar.FELIX

Posted by Felix Baumgartner on Tuesday, 6 October 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel