Federal-Mogul extinde garanția pentru piesele de directie-suspensie MOOG

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), acordă o garanție de 3 ani în Europa** pentru piesele de direcţie-suspensie MOOG® montate pe vehicule ușoare, pentru evitarea defectelor privind materialele și execuția, în condiții normale de utilizare și service. 

Pentru dezvoltarea produselor sale, MOOG apelează la teste, cercetare și dezvoltare de ultimă generație. Având ca etalon piesa echipamentului original, MOOG reproiectează fiecare componentă pentru a îndeplini sau depăși specificațiile acesteia. Piesele MOOG sunt testate în conformitate cu standardele înalte recunoscute ale industriei și pentru toate aspectele componentei, incluzând materialele, durabilitatea, uzura, tehnologia fit-form-function, conformitatea OE a specificațiilor și capacitatea de încărcare OE. În plus, MOOG primește permanent feedback din partea pieței privind propriile piese și produsele OE, fapt care stimulează dezvoltarea ulterioară a produselor.

MOOG aplică și controale de calitate la intrarea și la ieșirea din centrele sale de distribuție, pentru a se asigura că fiecare piesă este în stare perfectă atunci când ajunge la client. Această abordare a dus la o performanță și o calitate de excepție a produselor, permițând MOOG să acorde această garanție extinsă la 3 ani.

"Suntem foarte mândri să oferim clienților noștri o garanție de 3 ani, pentru că știm că astfel vor fi mai liniștiți," a declarat Davor Horvat, Director Produse Şasiu, Federal-Mogul Motorparts EMEA. "Am reușit să realizăm acest lucru datorită încrederii pe care o avem în calitatea produselor noastre, încredere obținută prin utilizarea extinsă a tehnologiilor de top și controlului calității. Considerăm că oferim produse de înaltă calitate pe piață, dovada fiind această garanție de 3 ani."

[citeste si]

Cei trei ani de garanție se aplică tuturor produselor MOOG montate după 1 aprilie 2016. (*) Cei trei ani de garanție pentru piesele de șasiu MOOG montate pe vehiculele ușoare sunt supuse Termenilor și Condițiilor respectivei garanții pe 3 ani oferită de Federal-Mogul. (**) Țările în care se aplică cei trei ani de garanție sunt: Uniunea Europeană, Norvegia, Elveția, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Kosovo, Albania și Macedonia. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați distribuitorul local sau vizitați www.moogproducts.com.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU®*, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, produsele pentru motoare AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® şi Payen®, piesele de direcţie şi suspensie MOOG® şi produsele pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, JURID®, Stop® şi Abex®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are peste 53.000 de angajaţi la nivel global. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMMotorparts.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel