Fed Cup: Andreea Mitu nu a putut vorbi la conferință din cauza lacrimilor

Andreea Mitu, membră a echipei naționale a României în Fed Cup, nu a putut vorbi, duminică seara, la conferința de presă de după înfrângerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor. 

Întrebată ce o necăjește mai tare, rezultatul sau evoluția sa din partida de dublu, Andreea Mitu, vizibil emoționată, a răspuns: "Evoluția mea a dus la rezultatul acesta, deci se leagă. Emoțiile sunt prea mari. Nu prea pot să vorbesc acum... poate când mă liniștesc o să pot vorbi".

Prezentă la conferința de presă, căpitanul Alina Tecșor a intervenit și a afirmat că vina înfrângerii din întâlnirea cu actuala campioană mondială nu aparține cuplului Andreea Mitu/Raluca Olaru. "Fetele sunt triste pentru că ele consideră că această înfrângere li se datorează, dar nu este deloc așa. Este ceea ce a putut echipa României azi, nu e nicio problemă. Nu se pune problema să dezamăgească pe cineva. Poate nu au evoluat ele la valoarea lor, asta cu siguranță, se putea mai bine", a adăugat Tecșor, citează Agerpres.

Raluca Olaru a declarat că și-a dorit foarte mult să câștige pentru România, dar adversarele au fost prea puternice. "Eu de când am fost convocată am simțit că se va ajunge la 2-2 și trebuie să fiu pregătită. Mi-am dorit foarte mult să joc bine, să câștig, din păcate adversarele au fost prea puternice pentru noi azi", a spus Olaru.

Echipa de tenis a Cehiei, deținătoarea trofeului, a învins România cu scorul de 3-2, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, după ce perechea Karolina Pliskova/Barbora Strycova s-a impus cu 6-2, 6-3 în fața cuplului Andreea Mitu/Raluca Olaru, în meciul decisiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel