Fed Cup 2015. Presa canadiană comentează gestul Alexandrei Dulgheru de la finalul meciului cu Eugenie Bouchard

Presa canadiană a comentat gestul făcut de Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, la finalul partidei disputate sâmbătă la Fed Cup împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, încheiată cu scorul de 6-4, 6-4 în favoarea sportivei din România.


"Echipa română a salutat această victorie luînd-o puţin în derîdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strîngă mîna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sîmbătă, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mîna echipei sale iar compatrioţii săi au ignorat-o. Adevărata strîngere de mînă a fost mai degrabă seacă", a scris Radio Canada, potrivit gsp.ro.

Gestul echipei române a fost comentat și de site-ul tenniscanada.com: "Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mîna cu Dulgheru la finalul partidei".

"După această victorie importantă contra lui Genie Bouchard, membrii echipei române au întins mîinile către eroina lor, Alexandra Dulgheru, înainte de a o evita şi a-şi trece mîinile prin păr. Captată de camerele de luat vederi, scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie de vineri, care a refuzat să strîngă mîna româncei la tragerea la sorţi", notează site-ul canoe.ca, citat de Mediafax.

FED CUP. Alexandra Dulgheru a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-4, 6-4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel