Fed Cup 2015: Eugenie Bouchard, criticată dur după gestul făcut în faţa lui Dulgheru

Refuzul sportivei Eugenie Bouchard de a da mâna cu Alexandra Dulgheru la ceremonia în care s-a stabilit programul meciurilor din întâlnirea Canada - România din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup a făcut înconjurul lumii și a stârnit critici aspre din partea presei, dar și din partea altor jucătoare de tenis.

Eugenie Bouchard, locul 7 în clasamentul WTA, a afirmat că a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru deoarece nu i se pare un gest firesc, însă alte jucătoare din circuit și-au manifestat dezaprobarea față de acest comportament lipsit de sportivitate. 

"S-a atins o limită", a scris franţuzoaica Pauline Parmentier pe Twitter, lăsând oarecum de înțeles că ar trebui luate măsuri împotriva canadiencei, scrie gsp.ro.

Alize Cornet, locul 28 WTA, a venit rapid și ea cu o reacție fiind dezamăgită de gest: "Cîtă sportivitate...", a comentat și aceasta.

În schimb, Alexandra Dulgheru a fost lăudată de presa din SUA pentru modul în care a reacționat după ce Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna: "Toată stima pentru Alexandra Dulgheru, care mai degrabă a rîs de această situație și n-a luat-o personal", au scris ziariștii de la Tennis Now.

Scandal uriaș înainte de Canada - România, la Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel