Familia Mencinicopschi, pe punctul de a fi aruncată în stradă

Fiica și soția profesorului Mencinicopschi trăiesc o dramă, după condamnarea acestuia la opt ani de închisoare în dosarul ICA.

Iertându-i, tata mi-a dat putere, pentru că ştiu că este împăcat cu situaţia, a declarat fiica profesorului Gheorghe Mencinicopschi, Ioana Claudia Mencinicopschi, care a fost invitată alături de mama sa, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

"A fost greu. Noi nu ne aşteptam la un astfel de deznodământ şi mai ales la mărirea pedepsei. Dar iertându-i (Mencinicopschi a afirmat, la aflarea sentinţei, că i-a iertat pe judecători şi procurori - n.r.), mi-a dat putere, pentru că ştiu că este împăcat cu situaţia şi este cât de poate de bine, în situaţia dată. Încercăm să îl ţinem ocupat, să nu îşi facă griji pentru noi", a declarat fiica acestuia, care a adus la emisiune înştiinţarea de la ANAF prin care li se aduce la cunoştinţă sechestrul pus pe locuinţă.

Citește și: Dr. Mencinicopschi, prima reacție după sentință: Voi merge la pușcărie!

E o casă cu parter şi mansardă. Cei de la ANAF au fost surprinşi când au văzut cum arată locuinţa care a fost estimată la o jumătate de milion de euro, a mai spus tânăra.

Doina Mencinicopschi, soția profesorului, a afirmat că avocaţii săi vor contesta decizia de punere sub sechestru a singurei lor locuinţe şi, în plus, va cere partajul, jumătate din această casă fiind a ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel