Factorul-cheie de care depinde venirea la guvernare a PNL

Copreședintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că venirea la putere a PNL în 2016 depinde de un factor cheie. 

Gheorghe Flutur susține că venirea la guvernare a PNL, prin alegeri, va depinde în totalitate de scrutinul local din vară, iar liberalii trebuie să găsească cei mai buni candidaţi de primar şi de consilier pentru a câştiga şi majoritatea în Consiliul Judeţean. 

PNL Suceava are în prezent 49 candidaţi validaţi pentru funcţiile de primar şi se află în plin proces de identificare a celorlalţi candidaţi de primar, dar şi de consilier judeţean şi local. Gheorghe Flutur a arătat că, în judeţul Suceava, PNL va avea 2.137 de candidaţi, dintre care 114 pentru funcţiile de primar, 1.976 pentru cele de consilier local şi 47 pentru consilier judeţean, iar peste două mii de persoane vor fi implicate în secţiile de votare.

"Vom lupta cu toate resursele noastre alături de candidatul nostru şi împotriva oricui nu e candidatul nostru. Asta e viaţa politică", a mai spus copreședintele PNL Suceava, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel