Facebook introduce o nouă opțiune

Facebook a decis  introducerea  Stories şi în aplicaţia principală pentru mobil.

Noua componentă oferă exact aceeaşi funcţionalitate de a realiza un flux de clipuri video şi fotografii disponibile pentru 24 de ore, care pot fi accesate de toţi prietenii din listă. Desigur, aceasta este doar cea mai nouă tentativă de a copia Snapchat, limitând astfel expansiunea serviciului rival în regiunile în care Facebook este deja mai popular, scrie Go4it.

Facebook Stories a fost pornit momentan doar pentru utilizatorii de iOS şi Android din Irlanda, iar compania plănuieşte să ofere acces în alte regiuni în lunile următoare. Asemeni Instagram Stories, funcţionalitatea de pe Facebook apare deasupra fluxului obişnuit de ştiri, fiecare utilizator care a publicat un Story în cursul zilei fiind reprezentat ca un cerc în care este încadrată fotografia de profil.

[citeste si]

Odată cu acest nou update, utilizatorii primesc acces şi la Facebook Camera, o nouă componentă care este accesată glisând de la stânga la dreapta în fluxul de ştiri. Aceasta oferă acces la filtre interactive, similare cu cele prezente deja în aplicaţia Facebook Messenger pentru mobil. Utilizatorii pot reacţiona la fiecare Story printr-un „reply", fără clasicele like-uri şi reacţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel