Fabrică de false medicamente împotriva impotenței, desființată în Polonia

O fabrică clandestină de steroizi și false medicamente împotriva impotenței a fost desființată în apropiere de Bydgoszcz, în nordul Poloniei, a informat miercuri poliția citată de AFP.

Potrivit celor declarate de către Agnieszka Hamelusz, purtătoare de cuvânt a Biroului central de investigație a poliției CBSP, aproximativ 100.000 de pastile contrafăcute împotriva tulburările de erecție și 430.000 fiole de steroizi au fost confiscate, în valoare estimată la circa 17 milioane de zloți (3,95 milioane de euro), scrie Agerpres

Anchetatorii care au desfășurat investigația timp de mai multe luni au interpelat 14 persoane și au confiscat 48 de utilaje în valoare de un milion de euro.

O parte dintre produsele semifinisate destinate fabricării de medicamente proveneau din China, trecând prin Grecia, Marea Britanie sau România. Pastilele vândute pe internet erau prezentate ca fiind produse de societăți farmaceutice cunoscute.

Poliția poloneză a avertizat că produsele vândute ar putea fi periculoase pentru sănătate, ținând cont de compoziția lor incertă și de proastele condiții de fabricație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel