Extraordinar! Lecția de viață a unei mame pentru copiii ei

O femeie din Alabama, mamă a trei copii, le-a dat acestora o lecție de viață incredibilă după ce s-au purtat urât cu o femeie, la cinema.

Kyesha Smith Wood, din Alabama, i-a dus cinema pe cei trei copii ai ei, două fete și un băiat, pentru a viziona cea mai nouă ecranizare a poveștii Cenușăresii.

Fetele, în vârstă de 13 ani, erau gălăgioase, iar o femeie din sală le-a atras atenția, însă acestea au avut o atitudine nepotrivită față de ea. După film femeia s-a dus la cele două adolescente și le-a spus că soțul ei a fost concediat și că asta a fost ultima ocazie în care putea să-și ducă fiica la cinema.


World News Videos | US News Videos

Kyesha Smith Wood a aflat de la fiul ei ce au făcut surorile lui. Fiindu-i rușine de ce s-a întâmplat, femeia a postat un mesaj pe profilul de Facebook în care o caută pe femeia respectivă pentru a-și cere scuze și pentru a-i plăti următorul bilet la cinema din alocația celor două fete ale sale.

„Știu că am șanse mici, dar caut o femeie care a fost la premiera filmului Cenușăreasa. Mi-am lăsat fata, fata vitegră și fiul acolo. Fiul meu mi-a zis, apoi, spre rușinea mea, că fetele au fost nepoliticoase în timpul filmului. Femeia pe care o caut le-a spus să fie cuminți, dar ele nu au dat dovadă de respect față de ea. După film, le-a spus fetelor mele că soțul ei a fost concediat și că aceea era ultima dată când putea să-și ducă fiica la cinema și că fetele mele i-au stricat seara. Vă asigur că fetele primesc o lecție și sunt pedepsite pentru ceea ce au făcut. Comportamentul lor este inacceptabil și vă datorează niște scuze. Eu și soțul meu le-am pus să vă scrie o scrisoare în care să-și ceară iertare și dorim să vă plătim următorul bilet la cinema din alocația lor. Vă cerem, sincer, iertare pentru comportamentul lor”, a scris femeia pe Facebook.

 

This is a long shot, but I'm looking for a woman that was at Tannehill Premier tonight seeing Cinderella at 7pm. I...

Posted by Kyesha Smith Wood on Friday, March 27, 2015

Postarea mamei a fost preluată de pagina de Facebook a poliției locale și a devenit virală, adunând peste 245.000 de like-uri.

În cele din urmă, femeia de la cinema a postat un comentariu la share-ul de pe pagina poliției.

”Eu sunt mama de la cinema. M-am dus cu fiica mea să vadă Cenușăreasa și am fost dezamăgită de comportamentul fetelor. Mesajul mamei lor mi-a adus lacrimi în ochi și mă bucur când văd că mai există oameni buni în lumea asta. Nu am nimic cu fetele și sunt mândră de părinții lor. Fete nu sunt rele, sunt doar copii. Mă bucur că li se dă o lecție. Dacă copilul meu s-ar purta așa, atunci mi-aș dori ca cineva să-i atragă atenția”, a scris femeia.

Povestea lui Kyesha a atras atenția presei din SUA și o echipă ABC s-a deplasat la locuința acesteia pentru a-i lua un interviu.

”Fetele mele stau toată ziua pe Facebook, Instagram, Twitter, dar nu au strâns niciodată atâtea like-uri. Se simt umilite și asta e foarte bine. Le-am spus că atitudinea lor nu se va mai repeta niciodată”, a declarat femeia.

Mai mult, soțul femeii de la cinema a primit mai multe oferte de muncă după ce întreaga poveste a fost difuzată la televizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel