Explozie la un imobil din Brăila. Femeie rănită grav

Deflagraţia produsă vineri dimineaţă, într-o casă din Brăila, în urma căreia proprietara, o femeie de 51 de ani, a fost rănită şi a ajuns cu arsuri la spital, a dus la evacuarea populaţiei pe o rază de 50 de metri. În zonă există încă pericol de explozie.

Am evacuat populaţia pe o raza de 50 de metri, de jur împrejur, astfel încât să nu existe pericolul unei noi explozii, de la o eventuală scânteie. Acum aşteptăm să vedem ce facem cu gazele, pentru că nu s-a reuşit oprirea lor din zonă, ci a trebuit să le oprim din tot cartierul, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Conform acestuia, explozia a fost una puternică, fiind distrus aproape în totalitate imobilul respectiv, situat în cartierul brăilean Radu Negru, din Ansamblul Buzăului.

Nu ştim cauza care a dus la explozia imobilului, presupunem că este vorba de acumulări de gaze. Casa este distrusă aproape în totalitate, pereţii căzuţi, acoperişul este la pământ. Proprietara a declarat că era singură acasă. Ea a suferit arsuri pe mâini şi picioare, e conştientă, a fost preluată de SMURD, iniţial, care i-a acordat primul ajutor, după care a fost transportată de o ambulanţă SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe. Explozia a fost urmată de un incendiu, nu foarte mare, pentru că s-a ajuns la timp şi a fost lichidat, a mai spus Stoian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel