"Experimentul" lui Ciutacu în scandalul votului din Diaspora

Jurnalistul Victor Ciutacu povestește că, în contextul scandalului referitor la votul din Diaspora, a făcut un "experiment" cu prietenii de pe o rețea de socializare care locuiesc în străinătate. 

"Am facut un experiment. Vreme de o zi juma', am invitat romanii din lista mea care locuiesc in strainatate sa-si povesteasca experienta electorala din primul tur. Dupa cum ma asteptam, exista suficienti oameni care au votat in liniste, fara sa-si smulga hainele de pe ei si fara sa stea la coada cu cincinalu'. La fel cum, de altfel, unora le-a venit acru de-atata asteptat. Povestea asta nici nu-l scuza, nici nu-l acuza pe Corlatean. E ca viata, gri...
P.S. Evident ca inaltele constiinte detasate-n presa nu au gasit exemple de conduita normala la vot. Fiindca nici nu le-au cautat", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă seară, în mai multe orașe din România, precum București, Timișoara, Cluj sau Oradea au fost organizate mitinguri de solidaritate cu românii din Diaspora care nu au putut să voteze în primul tur al alegerilor prezidențiale. Manifestanții au cerut o desfășurare a procedurii de vot fără probleme în turul II și demisia premierului Victor Ponta, transmit televiziunile de știri.

Isteria gratuită a marelui meci tv Ponta-Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel